Digital printing

We colour your ideas

Wetransfer

De meeste klanten gebruiken nu Wetransfer.com waarmee u gratis files tot 2GB kan versturen.  Het werkt zeer eenvoudig en u heeft geen enkele computer kennis nodig om deze te gebruiken.  Is dus een echt hulpmiddel om zware bestanden door te sturen.

De website : www.wetransfer.com

FTP programma

Wat heeft u altijd nodig bij ftp connecties?

  1. Eerst de FTP LOCATIE...Bijvoorbeeld voor onze ftp is dit: ftp.jarys.be
  2. LOGIN of gebruiker...Bijvoorbeeld : ftp.jarys.be
  3. PASWOORD...Bijvoorbeeld jarys123.   (Deze gegevens zijn fictief)

Indien u regelmatig van onze FTP server gebruikt gaat maken, kunnen wij voor u een persoonlijke login code en paswoord aanmaken.
Vraag uw persoonlijke FTP map aan.

Download de software

FileZilla is een freeware FTP-client die volgens het File Transfer Protocol (FTP) werkt. Dankzij FileZilla is het mogelijk over meerdere verbindingen bestanden naar een FTP-server te sturen, waardoor men sneller bestanden kan uploaden. FileZilla is beschikbaar voor Windows, Linux, Mac OS X en FreeBSD.
 
Omdat er veel verschillende computer configuraties mogelijk zijn kiest u best zelf uw versie uit de lijst. 
Wij kunnen U eventueel wel even bijsturen mocht het nodig zijn.

DOWNLOAD ONZE INSTRUCTIES IN PDF FORMAAT

https://filezilla-project.org/

INFORMATIE OVER PDF 

Het Portable Document Format, of kortweg PDF, is sinds ongeveer 1993 een de facto standaard voor de uitwisseling van elektronische documenten en formulieren die in hun oorspronkelijke vorm gereproduceerd moeten kunnen worden. PDF is een universele bestandsindeling waarmee lettertypen, afbeeldingen en lay-out van elk willekeurig brondocument behouden blijven, ongeacht het programma of het platform waarmee het document werd gemaakt, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld HTML.

INFORMATIE OVER CUTEPDF WRITER

Wij werken bij voorkeur met PDF bestanden die aangemaakt zijn door Adobe Acrobat Distiller of met het programma CutePdf Writer. Voor de gevorderde gebruiker is Acrobat Distiller een goede PDF creator. Belangrijk is wel dat de eigenschappen van de Distiller correct zijn ingesteld. Voor de algemene gebruikers raden wij aan om te werken met de CutePdf Writer software. De standaard cutepdf software is gratis. Adobe acrobat Professional is een betalend programma. De Professional versie van de cutepdf software is betalend maar deze heeft u voor ons niet nodig.

DOWNLOAD ONZE INSTRUCTIES IN PDF FORMAAT

GA NAAR WEBSITE Pdf cutewriter website

 

INFORMATIE OVER ACROBAT READER 

Er zijn de laatste jaren nog maar weinig computers waarop geen Adobe Acrobat Reader geïnstalleerd is. Ondertussen zijn de meeste bedrijven mee met de PDF standaard. Dit zorgt ervoor dat onze workflow sinds een paar jaar van .ps naar .pdf is veranderd. Deze software is gratis en een must op elke computer. Er zijn vele voordelen die de PDF kenmerkt ten opzichte van de vroegere standaard. Drukklare PDF bestanden kunnen meestal verstuurd worden via E-mail of FTP.

Adobe® Acrobat® en Adobe Reader® zijn aparte programma’s die echter zeer nauw op elkaar aansluiten. Adobe Reader is de wereldwijde standaard voor het weergeven van PDF-bestanden. Het is de enige PDFviewer waarmee alle PDF-documenten kunnen worden geopend en interactief kunnen worden bewerkt. Gebruik Adobe Reader om Adobe PDF-bestanden weer te geven, te doorzoeken, digitaal te ondertekenen, te verifiëren, af te drukken en eraan samen te werken.

Download software

Omdat er veel verschillende computer configuraties mogelijk zijn kiest u best zelf uw versie uit de lijst. Wij kunnen U eventueel wel even bijsturen mocht het nodig zijn. Als u producten wil testen van Adobe dan heeft u wel een Adobe-ID nodig. Dit kan u gewoon aanmaken zonder dat daar extra verplichtingen aan gekoppeld worden.

DOWNLOAD ONZE INSTRUCTIES IN PDF FORMAAT

DOWNLOAD SOFTWARE Adobe acrobat reader